Magnus Larsson

mini-magnus.jpg

Magnus Larsson är född 1965 och är grundare och VD för Bergslagens industriservice AB. Magnus började efter en gymnasieexamen på fordonsprogrammet militärtjänstgöring som mekaniker. Därefter fortsatte Magnus på familjeföretaget Slaggprodukter AB, ett företag inom återvinningsbranschen med ett 20-tal anställda, där han i 25 år tillsammans med sin bror och far drev företaget som främst var känt för att kunna bearbeta material som ingen annan klarade av. Magnus skötte både personal, underhåll av maskiner samt hans egen favorit: Projekt och utveckling.

Några exempel på vad Magnus har åstakommit i projektväg under åren är: Uppställning och drift av komplett Pelletiseringsanläggning för rökgasrestprodukter från Ovako i Smedjebacken, Uppställning och drift av ambulerande sorteringsanläggning, Löpande projekt inom bearbetning av slagger och metaller i Halmstad, samt flera andra projektuppsättningar i egen regi.

Magnus arbetade förutom med projektledning och projektutformning med löpande reparation samt förbättringar av den befintliga maskinparken, vilken bland annat innehöll ett 20-tal entreprenadmaskiner samt kvarnar, krossar, siktar, pressar, saxar, elektromagneter med mera med mera. Magnus har också förarbevis för ett 10-tal maskintyper, yrkesbevis för hjullastare och grävmaskin. Han har naturligtvis också heta arbeten-certifikat.

Under åren på Slaggprodukter AB lärde sig Magnus stora delar av metall- och återvinningsbranschen och kände att han inte längre kunde utvecklas i den takt han ville. Därför valde Magnus år 2011 att sälja sin del i familjeföretaget och starta ett eget företag där han kunde få utlopp för sina idéer och kunskaper. Han startade företaget Bergslagens Industriservice AB där han idag tillsammans med sina anställda stormtrivs och utför mindre och större uppdrag åt sina kunder.

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.